יש רגעים שבהם אפשר לראות בעיניים את הדרך שעברו התלמידים – את הצמיחה, ההתבגרות והחיבור לערכים שליוו אותם לאורך השנה.
השבוע התכנסו כ-300 תלמידי כיתות ז’ ממוסדות בני עקיבא מכל רחבי הארץ למעמד סיום מרגש של תוכנית “מסכת תענית”, לאחר שנה של לימוד, השקעה והתמדה.
לאורך השנה למדו התלמידים את מסכת תענית במסגרת מיזם לימודי ייחודי, ששם במרכז את החיבור בין עולם התורה לחיי המעשה. דרך הלימוד, הדיון והשאלות שעלו במהלך הדרך, העמיקו התלמידים את היכרותם עם עולם הגמרא ורכשו כלים משמעותיים ללימוד עצמאי ומעמיק.
מעמד הסיום היה הזדמנות לחגוג את ההישג המשותף, לפגוש חברים מכל רחבי הארץ ולהרגיש חלק ממשהו גדול יותר – קהילה של לומדי תורה צעירים המחוברים לערכים, למסורת ולזהות היהודית.
במהלך היום נהנו התלמידים מתוכנית עשירה שכללה דברי תורה, פעילויות חווייתיות ומפגש משותף שחיזק את תחושת השייכות והאחדות בין המשתתפים.
האירוע כולו היה עדות לכוחה של ההתמדה וליכולתם של תלמידים צעירים להציב לעצמם מטרות, להשקיע לאורך זמן ולהגיע להישגים משמעותיים מתוך אהבת תורה ושמחת לימוד.
תודה לצוותים החינוכיים, לרבנים, למורים ולכל השותפים שליוו את התלמידים לאורך השנה והובילו את המיזם להצלחה.
אשריכם תלמידי ישראל!
שנמשיך להצמיח דור של אוהבי תורה, לומדים סקרנים ובני נוער המחוברים לערכי עם ישראל ומורשתו.